06 140 358 11 / 06 140 357 08 info@kinderfysiotherapiedebilt.nl

 Eigenlijk zouden alle ouders dit moeten weten.’

Op de Facebook pagina van Kinderfysiotherapie De Bilt kunt u actuele items, ervaringen en de ontwikkelingen in onze praktijk volgen. 

Mijn pasgeboren zoontje had een hardnekkige voorkeurshouding en daardoor afgeplatte schedel. Door de warme, persoonlijke en deskundige begeleiding van Marlon hebben wij de niet-voorkeurskant meer ontwikkeld. Hierdoor is zijn schedel zo goed als symmetrisch geworden.’ Angelique.

Toen wij opzoek waren naar een kinderfysiotherapeut voor onze zoon in gemeente de Bilt kwam ik vrij snel via het internet bij Kinderfysiotherapie de Bilt uit. De website zag er gelijk duidelijke uit en was goed vindbaar. We hebben een afspraak gemaakt en konden gelijk terecht! De begeleiding rondom de klachten van mijn zoontje waren erg goed. Zeer kindgericht en we hadden gelijk het idee dat de juiste diagnose gesteld was.
Nadat de klachten duidelijk minder werden kon er na een tijdje gestopt worden met de therapie. Na drie maanden werden we gebeld door de fysiotherapeut om te vragen hoe het ging met onze zoon. Zeer betrokken!
Voor ons een logische stap om met onze dochter ook naar Kinderfysiotherapie de Bilt te gaan toen dit nodig bleek. Dit keer bij een andere fysiotherapeut, maar ook in dit geval zeer betrokken, erg professioneel en voor de behandeling die nodig is voor mijn dochter (handschrift verbetering) zitten we absoluut op het juiste adres.
De samenwerking met school verloopt uitstekend. Er is een hele fijne communicatie tussen ons en andere hulpverleners en we hebben echt het idee dat deze fysiotherapeuten het allerbeste wil bereiken en alles eruit willen halen. Dit laten ze zien door heel veel geduld te hebben tijdens de behandeling, hun expertise op alle mogelijke manieren in te zetten en zeer creatief om te gaan tijdens de behandeling.
Wij kunnen deze praktijk zeker aan bevelen!’  W.
 

06-140 358 11 (Marion)
06-140 357 08 (Marlon)

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Afspraken op maandag-, dinsdag- en donderdagavond en zaterdagmorgen in overleg.

Contactgegevens

Kinderfysiotherapie De Bilt
Henrica van Erpweg 2
3732 BG De Bilt