06 140 358 11 / 06 140 357 08 info@kinderfysiotherapiedebilt.nl

Op de Facebook pagina van Kinderfysiotherapie De Bilt kunt u actuele items, ervaringen en de ontwikkelingen in onze praktijk volgen. 

Update COVID-19 (Corona virus)
We houden de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierbij de adviezen en richtlijnen van het RIVM, onze beroepsvereniging (NVFK) en de richtlijnen die binnen Gezondheidscentra De Bilt (GHC) worden gehanteerd.

Het is op dit moment niet duidelijk in hoeverre kinderen een rol spelen in de verspreiding van het virus. Wel is duidelijk dat het hanteren van een afstand van 1.5 meter lang niet altijd mogelijk is bij onderzoek en behandeling van kinderen, niet alleen als gevolg van de behandelindicatie maar ook door hun spontane gedrag.
Behandelen op afstand is in deze tijd een passende en veilige oplossing. Beeldbellen biedt vele mogelijkheden om een adequate behandeling te geven. Wij zullen dit inzetten waar nodig om het contact en de begeleiding van ‘onze kinderen’ te blijven voortzetten. 

Heeft u vragen of wilt u advies? Dit kan telefonisch, via Whatsapp, foto en/of videobellen. Wij kunnen u op afstand interactie begeleiding bieden. (tel.: 06-14035708 of  tel.:06-14035811).   

Toen wij opzoek waren naar een kinderfysiotherapeut voor onze zoon in gemeente de Bilt kwam ik vrij snel via het internet bij Kinderfysiotherapie de Bilt uit. De website zag er gelijk duidelijke uit en was goed vindbaar. We hebben een afspraak gemaakt en konden gelijk terecht! De begeleiding rondom de klachten van mijn zoontje waren erg goed. Zeer kindgericht en we hadden gelijk het idee dat de juiste diagnose gesteld was.

Nadat de klachten duidelijk minder werden kon er na een tijdje gestopt worden met de therapie. Na drie maanden werden we gebeld door de fysiotherapeut om te vragen hoe het ging met onze zoon. Zeer betrokken!
Voor ons een logische stap om met onze dochter ook naar Kinderfysiotherapie de Bilt te gaan toen dit nodig bleek. Dit keer bij een andere fysiotherapeut, maar ook in dit geval zeer betrokken, erg professioneel en voor de behandeling die nodig is voor mijn dochter (handschrift verbetering) zitten we absoluut op het juiste adres.
De samenwerking met school verloopt uitstekend. Er is een hele fijne communicatie tussen ons en andere hulpverleners en we hebben echt het idee dat deze fysiotherapeuten het allerbeste wil bereiken en alles eruit willen halen. Dit laten ze zien door heel veel geduld te hebben tijdens de behandeling, hun expertise op alle mogelijke manieren in te zetten en zeer creatief om te gaan tijdens de behandeling.
Wij kunnen deze praktijk zeker aan bevelen!’  W.
 

06-140 358 11 (Marion)
06-140 357 08 (Marlon)

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Afspraken op maandag-, dinsdag- en donderdagavond en zaterdagmorgen in overleg.

Contactgegevens

Kinderfysiotherapie De Bilt
Henrica van Erpweg 2
3732 BG De Bilt