Update COVID-19 (Corona virus) 1 juni

(Kinder)fysiotherapeuten zijn weer aan de slag! 

In de periode maart-april 2020 hebben wij onze werkzaamheden in de praktijk grotendeels moeten stoppen vanwege het coronavirus. Waar mogelijk hebben wij kinderen op afstand behandeld.

30 april heeft onze beroepsvereniging KNGF / NVFK medegedeeld dat wij weer kinderen mogen gaan helpen in de praktijk. Onze werkzaamheden met de kinderen, in de praktijk en aan huis, zijn tot nu toe als heel positief ervaren.

Met extra hygiënemaatregelen bieden wij veilige zorg. Wij houden hierbij de adviezen van het RIVM en de overheid in acht. 

Als kinderen  milde verkoudheidsklachten hebben als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, reuk- / smaakverlies, lichte hoest of verhoging mag een kind NIET naar de praktijk komen.

Als  uw kind en/of een familielid/ huisgenoot verkoudheidsklachten en verhoging / koorts en/of benauwdheid  heeft,  mogen u en uw kind  ook NIET naar de praktijk komen.

  • We verzoeken uw kind een eigen badlaken mee te nemen en schoenen uit te doen alvorens de ruimte te betreden. 

  • Handen wassen met desinfecterende gel bij binnenkomst en vertrek. 

  • Er mag maximaal 1 gezinslid uw kind vergezellen naar de praktijk in het GHC. Uw kind gaat alleen met de therapeut de behandelkamer in als uw kind boven de 6 jaar is. Uw kind zal 1 op 1 met fysio in de behandelruimte zijn.

  • Het gezinslid / begeleider wacht in de wachtkamer. 

  • Bij jongere kinderen onder de 6 jaar vergezelt de ouder het kind vanzelfsprekend tot in de behandelkamer, met 1,5 meter restrictie in acht houdend met de behandelend therapeut. 

  • Aan huis behandelingen (kinderen jonger dan 2 jaar of zorgintensieve kinderen) kunnen ook weer  plaatsvinden. De kinderfysiotherapeut zal voor uw en haar eigen veiligheid een mondkapje en handschoenen dragen. 

Mocht u vragen hebben of advies willen kunt u ons bereiken via 1 van onderstaande telefoonnummers of via het inschrijfformulier van de website.   

Toen wij opzoek waren naar een kinderfysiotherapeut voor onze zoon in gemeente de Bilt kwam ik vrij snel via het internet bij Kinderfysiotherapie de Bilt uit. De website zag er gelijk duidelijke uit en was goed vindbaar. We hebben een afspraak gemaakt en konden gelijk terecht! De begeleiding rondom de klachten van mijn zoontje waren erg goed. Zeer kindgericht en we hadden gelijk het idee dat de juiste diagnose gesteld was.

Nadat de klachten duidelijk minder werden kon er na een tijdje gestopt worden met de therapie. Na drie maanden werden we gebeld door de fysiotherapeut om te vragen hoe het ging met onze zoon. Zeer betrokken!
Voor ons een logische stap om met onze dochter ook naar Kinderfysiotherapie de Bilt te gaan toen dit nodig bleek. Dit keer bij een andere fysiotherapeut, maar ook in dit geval zeer betrokken, erg professioneel en voor de behandeling die nodig is voor mijn dochter (handschrift verbetering) zitten we absoluut op het juiste adres.
De samenwerking met school verloopt uitstekend. Er is een hele fijne communicatie tussen ons en andere hulpverleners en we hebben echt het idee dat deze fysiotherapeuten het allerbeste wil bereiken en alles eruit willen halen. Dit laten ze zien door heel veel geduld te hebben tijdens de behandeling, hun expertise op alle mogelijke manieren in te zetten en zeer creatief om te gaan tijdens de behandeling.
Wij kunnen deze praktijk zeker aan bevelen!’  W.
 

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Afspraken op maandag-, dinsdag- en donderdagavond en zaterdagmorgen in overleg.

Contactgegevens

Kinderfysiotherapie De Bilt
Henrica van Erpweg 2
3732 BG De Bilt